Sprawdź, co przygotowaliśmy
Aktualne menu
Czwartek
12 maj
Fritata z kalafiorem, cukinią i suszonymi pomidorami
Domowa zupa chińska
Polędwiczka wieprzowa z buraczanymi ziemniakami i surówką z marchewki
Pianka cytrynowa z borówkami
Sałatka z julianami z cukini i ogórka z warzywami korzennymi i serem feta
Piątek
13 maj
Owsianka na zimno ala kubuś z bananem
Makaron aglio e olio
Chili con carne z ryżem
Ciasto gruszkowe z imbirem
Flaczki z boczniaków
Sobota
14 maj
Szakszuka z pieczywem chrupkim
Smoothie owoce leśne
Kurczak w sosie ogórkowym z ryżem
Blondi z ciecierzycy z masłem orzechowym
Ryba po grecku
Czwartek
12 maj
Fritata z kalafiorem, cukinią i suszonymi pomidorami
Domowa zupa chińska
Polędwiczka wieprzowa z buraczanymi ziemniakami i surówką z marchewki
Pianka cytrynowa z borówkami
Sałatka z julianami z cukini i ogórka z warzywami korzennymi i serem feta
Piątek
13 maj
Owsianka na zimno ala kubuś z bananem
Makaron aglio e olio
Chili con carne z ryżem
Ciasto gruszkowe z imbirem
Flaczki z boczniaków
Sobota
14 maj
Szakszuka z pieczywem chrupkim
Smoothie owoce leśne
Kurczak w sosie ogórkowym z ryżem
Blondi z ciecierzycy z masłem orzechowym
Ryba po grecku
Czwartek
12 maj
Fritata z kalafiorem, cukinią i suszonymi pomidorami
Domowa zupa chińska
Polędwiczka wieprzowa z buraczanymi ziemniakami i surówką z marchewki
Pianka cytrynowa z borówkami
Sałatka z julianami z cukini i ogórka z warzywami korzennymi i serem feta
Piątek
13 maj
Owsianka na zimno ala kubuś z bananem
Makaron aglio e olio
Chili con carne z ryżem
Ciasto gruszkowe z imbirem
Flaczki z boczniaków
Sobota
14 maj
Szakszuka z pieczywem chrupkim
Smoothie owoce leśne
Blondi z ciecierzycy z masłem orzechowym
Ryba po grecku
Czwartek
12 maj
Fritata z kalafiorem, cukinią i suszonymi pomidorami
Domowa zupa chińska
Wege pulpety z buraczanymi ziemniakami i surówką z marchewki
Pianka cytrynowa z borówkami
Sałatka z julianami z cukini i ogórka z warzywami korzennymi i serem feta
Piątek
13 maj
Owsianka na zimno ala kubuś z bananem
Makaron aglio e olio
Wege Chili con carne z ryżem
Ciasto gruszkowe z imbirem
Flaczki z boczniaków
Sobota
14 maj
Szakszuka z pieczywem chrupkim
Smoothie owoce leśne
Blondi z ciecierzycy z masłem orzechowym
Kiełbaski sojowe po grecku
Czwartek
12 maj
Fritata z kalafiorem, cukinią i suszonymi pomidorami
Domowa zupa chińska
Pianka cytrynowa z borówkami
Sałatka z julianami z cukini i ogórka z warzywami korzennymi i serem feta
Piątek
13 maj
Owsianka na zimno ala kubuś z bananem
Makaron aglio e olio
Wege Chili con carne z ryżem
Ciasto gruszkowe z imbirem
Flaczki z boczniaków
Sobota
14 maj
Szakszuka z pieczywem chrupkim
Smoothie owoce leśne
Blondi z ciecierzycy z masłem orzechowym
Ryba po grecku
Czwartek
12 maj
Fritata z kalafiorem, cukinią i suszonymi pomidorami
Domowa zupa chińska
Polędwiczka wieprzowa z buraczanymi ziemniakami i surówką z marchewki
Pianka cytrynowa z borówkami
Sałatka z julianami z cukini i ogórka z warzywami korzennymi i serem feta
Piątek
13 maj
Owsianka na zimno ala kubuś z bananem
Makaron aglio e olio
Chili con carne z ryżem
Ciasto gruszkowe z imbirem
Flaczki z boczniaków
Sobota
14 maj
Szakszuka z pieczywem chrupkim
Smoothie owoce leśne
Kurczak w sosie ogórkowym z ryżem
Blondi z ciecierzycy z masłem orzechowym
Ryba po grecku
Menu sezonowe
500 ml: szpinak, jabłko, imbir i spirulina hawajska. To sok, który postawi Cię na nogi. Piękny kolory, niesamowity smak, a wszystko to szczodrze doprawione spiruliną hawajską. Ten składniki to prawdziwe superfood. Spirulina wykazuje między innymi właściwości przeciwnowotworowe, wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej i poprawia działanie układu odpornościowego.
500 ml: ananas, kiwi, pomarańcza i seler naciowy. Prawdziwie wakacyjne połączenie zdrowych cytrusów z selerem naciowym. Potężna dawka witaminy C oraz antyoksydantów. Ananas i kiwi to zgrany duet w walce o wymarzoną wagę. Pomarańcza oddaje do soku nie tylko pyszny smak, ale także wzmacnia naczynia krwionośne oraz pozwala się wyciszyć i zrelaksować. Czy podać jako drink z palemką?
500 ml: marchew, mleko kokosowe, chili, imbir, kurkuma 5 starannie wybranych składników, które się nawzajem uzupełniają. Marchew to najlepsze źródło beta-karotenu, poprawiającego odporność i utrzymanie doskonałej kondycji skóry. Mleko kokosowe także nie znalazło się w składzie przez przypadek. Zawarte w nim zdrowe tłuszcze ułatwiają przyswajanie beta-karotenu. Całość okraszamy szczyptą chili, kurkumy i imbiru dla szybszej przemiany materii. Dasz się skusić?
500 ml: burak, jabłko, malina, imbir. Sok, który hołduje zasadzie, że mniej znaczy więcej. Lokalne składniki podkręcone wspomagającym trawienie imbirem. Idealny mix na odporność i lepsze samopoczucie każdego dnia – krwiotwórczy burak, jabłka pełne witaminy C i rozgrzewające maliny. Pyszny smak i energetyczny kolor to połączenie, którego ucieszy wszystkie Twoje zmysły. Spróbujesz?
500 ml: cukinia, pietruszka, ogórek, gruszka, jarmuż. Prawdziwa bomba witaminowa, nie tylko dla koneserów. Cukinia odkwasi Twój organizm, pietruszka zapewni odporność dzięki witaminie C, ogórek ukoi nerwy i dostarczy dużą dawkę kwasu foliowego, a jarmuż zadba o profilaktykę antynowotworową. Pytasz co w tym zacnym gronie robi gruszka? Dzięki zawartości jodu i boru wspomaga pracę tarczycy oraz koncentrację. No i gwarantuje wspaniały smak soku. Gotowi na detoks?